Aanmelden nieuwsbrief

Match-id BV
Australiëlaan 60
6199 AA Maastricht-Airport

T 043 - 365 92 80


www.match-id.nl

KVK 14096556
BTW NL8184.88.669B01

Copyright 2016 Match-id

Snel, de juiste kandidate voor een redelijk tarief!
Marcel Limbourg, directeur van Amigo Creative Concepts, is zeer tevreden over online identity recruitment van Match-id. 

 

                                   


“Ons reclamebureau groeit redelijk snel. Best apart natuurlijk in deze tijd. Maar wel fijn. Sinds onze start in januari 2009 hebben we het eigenlijk alleen maar drukker gekregen. Mooie en leuke klanten. We zijn met twee mensen begonnen. In het begin besteedden we het artwork uit aan free-lance vormgevers. Tot het moment dat het rendabel was om een eigen vormgeefster aan te trekken. Claudia Ritzen is in september 2009 bij ons als junior art director aan de slag gegaan. Vanaf het moment dat ze begon was er bij Claudia sprake van een piekbelasting. Nu heeft ze dat allemaal prima doorstaan maar als ze eens een dagje vrij wilde nemen of een weekje met vakantie wilde dan lag wel onze hele productie ‘op zijn bips’. 

We hadden dus behoefte aan een extra creatieveling op de studio. En niet zo maar eentje. We waren op zoek naar een prettige persoonlijkheid, die echt onderscheidend werk kan maken en prima in ons team past.  We leggen de lat wat dat betreft behoorlijk hoog. Voor ons zelf en voor onze klanten. We hadden door de werkdruk echter geen tijd om een procedure op te starten. In december kreeg ik toevallig een mailing van Match-id. Online identity recruiment?! Ik wist bij god niet wat dat was. Even daarna belde Anouk Hanssen mij om uit te leggen wat dat nu eigenlijk betekende.

 

Welnu; perfect! In twee weken tijd zijn ze er in geslaagd om mij drie kandidaten te leveren die echt voor 100% in het profiel pasten. Sterker nog, ze hebben het wensprofiel zelfs voor ons opgesteld. Het was nog best moeilijk om een keuze uit de drie kandidaten te maken. We hebben na ampele overwegingen voor Fanny Driessen gekozen. Een leuke, frisse en creatieve meid!

Voor ons is Match-id: snel, alleen de beste kandidaten die echt passen, voor een redelijk tarief. Het opmerkelijke was dat er ook geen enkele kandidaat bij zat die bijvoorbeeld niet paste in het salarisprofiel dat wij in gedachten hadden. Wel zo prettig. Het heeft ons echt een hoop werk bespaard en onze werkzaamheden konden gewoon lekker doorgaan. De schoorsteen moet immers wel blijven roken”.

 

Terug naar referenties

 

Talent Management Tools

Match-id levert recruitmentsoftware met geïntegreerde online assessments en een vacatureportaal. 

Lees meer »

Download folder

Consultancy

Match-id biedt talentselectie, recruitment- en loopbaanbegeleiding en een online testlokaal. 

Lees meer »

Download folder

Online Identity Recruitment

Match-id werft en selecteert uw ideale kandidaat en garandeert een 100% match!

Lees meer »

Download folder


Snel en efficiënt, alléén de beste kandidaten


Vaste succesfee
- mbo €3.500,-
- hbo  €4.500,-
- management €7.000,-


Match-id brengt de 'streepjescode'
van iemand in beeld


Het 'buikgevoel' 
als hard selectiecriteriumTalent wordt schaars!


Van alle 
persoons-
kenmerken 
is 95% niet te veranderen...


Succes gegarandeerd door online assessments